Instanța din Bulgaria amână decizia de extrădare a Elenei Udrea

Instanța din Bulgaria a amânat, marți, decizia privind extrădarea în România a Elenei Udrea. Unul dintre avocații ei a fost implicat într-un accident rutier și nu a mai putut ajunge la proces.

Ea este de mai mult de o lună în arest în Bulgaria, iar o instanță s-a pronunțat deja în favoarea extrădării. Elena Udrea a făcut contestație, care trebuia să se judece azi, dar procesul a fost amânat pentru data de 18 mai.

În acest proces, Elena Udrea era reprezentată de doi avocați. Unul dintre ei, exact cel care ar fi trebuit să aducă la instanță documentele în baza cărora fostul ministru cerea extrădarea, a fost implicat într-un accident rutier și nu a mai ajuns la proces, scrie digi24.ro. 

Fostul ministru al Turismului are mandat european de arestare, ea fiind prinsă în Bulgaria după ce a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Elena Udrea a fost prinsă de grănicerii bulgari în 8 aprilie, când încerca să treacă granița spre Grecia, prin vama Kulata. Trecuseră doar câteva ore de când judecătorii instanței supreme anunțaseră sentința de condamnare.

Vizualizări: 604

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: