ANI, învinsă de încă un edil gorjean

Cu atât se mai poate consola fostul primar de la Stejari în fața celor care l-au votat în vară pentru un nou mandat, dar nu în număr suficient încât să și fie ales. Înalta Curte de Casație și Justiție i-a dat acum dreptate și i-a admis recursul la o sentință de acum doi ani a Curții de Apel Craiova care valida un raport de incompatibilitate întocmit la adresa sa de Agenția Națională de Integritate. Fostul primar a pierdut la Craiova contestația, dar a câștigat la instanța supremă, unde verdictul este și definitiv.
„Admite recursul... Casează sentinţa atacată. Admite acţiunea formulată de reclamantul Lupu Ştefan. Anulează Raportul de evaluare nr.30480/G/II/9.07. 2013 emis de pârâta Agenţia Naţională de Integritate. Definitiv”, a decis Înalta Curte de Casație și Justiție. Din păcate, sentința vine prea târziu pentru că mandatul lui Lupu în fruntea Primăriei Stejari s-a terminat în vară, când a fost învins în alegeri.
Inspectorii de integritate l-au acuzat că, la fel ca alți primari din țară, s-a implicat în administrarea unei firme, care nu era însă una privată, ci una de interes public.

Vizualizări: 715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: