Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Antonescu, Zgonea şi alţii la DNA

Adevărat pelerinaj vineri la sediile DNA. Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, s-a prezentat vineri la Direcția Națională Anticorupție, pentru a fi audiat într-un dosar de corupție. Potrivit unor surse judiciare, acesta a fost citat la DNA în calitate de martor în dosarul în care este cercetată Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei. La intrarea în sediul DNA, Zgonea nu a dorit să spună de ce a fost chemat și a precizat că va vorbi după întâlnirea cu procurorii anticorupție.

Deputatul Sebastian Ghiță, urmărit penal pentru mai multe fapte de corupție, s-a prezentat, vineri, la sediul DNA Ploiești, el declarând că nu știe de ce a fost chemat, însă a văzut că "toată lumea vine la DNA Ploiești și m-am gândit să vin și eu".

La DNA Ploieşti au fost şi Crin Antonescu şi soţia lui Adina Vălean. Senatorul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, la ieșirea de la DNA Ploiești, că nici el, nici soția sa, eurodeputatul Adina Vălean, nu au comis nicio ilegalitate, punctând că audierea a avut legătură cu denunțul formulat de Alina Petre. 

"Am avut o întâlnire absolut normală, în parametri legali. (...) Eu, față de această situație, față de conținutul denunțului în sine am făcut declarații publice, nu am de gând să le mai repet aici. Tot ce pot spune este: s-a petrecut un fapt normal. (...) Nici eu, nici soția mea nu am comis vreodată nici cea mai mică ilegalitate. Asta este clar", a declarat Crin Antonescu.

Crin Antonescu și soția sa au fost citați, vineri, la DNA Ploiești pentru a fi audiați în calitate de martori în legătură cu achiziționarea unui apartament la un preț subevaluat de la fiul fostului șef al SRI, Virgil Măgureanu.

Vizualizări: 1,409

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: