Antonia, cerută în căsătorie de Alex Velea

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia, după opt ani de relație. Artistul a făcut anunțul pe contul de Instagram, unde a publicat și poza cu inelul pe degetul viitoarei sale soții.

”A zis DA! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte”, a scris Alex Velea pe contul de socializare. Amândoi au mai fost căsătoriți în trecut, iar Antonia are o fetiță, pe Maya, din fosta relație cu Vincenzo Castellano. Alex și Antonia au împreună doi copii, pe cei doi băieți Dominic și Akim.

Alex Velea a povestit recent, într-un podcast, cum a cunoscut-o pe Antonia. Alex Velea și Antonia s-au întâlnit prima dată la studio, însă niciunul dintre ei nu s-a gândit atunci că vor ajunge să fie un cuplu atât de unit și de apreciat, cu atât mai mult cu cât, la acea vreme, ambii eram implicați în alte relații.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim. Cântăreața mai are o fiică, Maya, acum în vârstă de 10 ani, din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano.

Și Alex Velea a fost căsătorit înainte de a o cunoaște pe Antonia. Cîntărețul a început o relație cu Ana Maria, în 2008, și după doi ani s-au căsătorit, dar – patru ani mai târziu – cei doi au divorțat.

Galerie foto



Vizualizări: 1,394

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: