Antonie (CEO): Nominalizarea cuiva în Directorat ar putea fi interpretată

Daniel Antonie a fost suspendat din funcţia de membru al Directoratului CE Oltenia, dar rămâne în companie. Antonie este consilierul managerului Sorinel Boza.

La Compartimentul Consilieri Directori mai prestează activitate și Dorina Jianu, fosta șefă a juriștilor din CE Oltenia. „Sunt consilier în cadrul Compartimentului de Consilieri, fiind suspendat până la definitivarea situaţiei. Directoratul mi-a oferit postul de consilier”, a explicat Daniel Antonie. Acesta nu crede că se impune numirea unei alte persoane în funcţia de membru al Directoratului rămasă vacantă după suspendarea sa. A oferit două motive. „Nu trebuie neapărat cineva pe perioada aceasta pentru că Directoratul a funcţionat perioade lungi cu patru membri. De asemenea, nominalizarea cuiva ar putea fi interpretată, în sensul că de aceea m-au suspendat pe mine, să pună pe altcineva”, a mai spus Antonie.

În companie s-a vehiculat că Gheorghe Dobriţanu, directorul Direcţiei Miniere a CE Oltenia, îi va lua locul lui Antonie în Directorat.

Daniel Antonie va rămâne consilier până la soluţionarea apelului făcut la Curtea de Apel Craiova la sentinţa dată de Tribunalul Gorj prin care a fost condamnat la trei ani cu suspendare în dosarul „Bani pentru Medinţu”. În dosar au mai fost condamnaţi fostul director general Laurenţiu Ciobotărică și fosta șefă de la Direcţia Juridică, Dorina Jianu, care acum îi este colegă de compartiment. Antonie a fost suspendat printr-o decizie a Consiliului de Supraveghere, pe care spune că nu a contestat-o.

Vizualizări: 1,216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: