Antonie a pierdut procesul cu CEO

Daniel Antonie nu mai ajunge în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia şi nici nu mai revine în funcţia de conducere deţinută la nivelul companiei. Curtea de Apel Craiova a anulat marţi o sentinţă din luna martie a Tribunalului Gorj prin care acesta era repus în drepturi. CEO a contestat verdictul de la Târgu Jiu şi a avut acum câştig de cauză. „Admite apelul, schimbă în tot sentinţa, în sensul că admite excepţia inadmisibilităţii şi respinge acţiunea ca inadmisibilă, definitivă”, a stabilit Curtea de Apel Craiova.

În primăvară, Tribunalul Gorj decidea exact invers, dându-i dreptate lui Antonie. „Respinge excepţia inadmisibilităţii. Admite acţiunea. Anulează hotărârea nr. 51/11 decembrie 2017 emisă de Consiliul de Supraveghere al SC COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA SA şi dispune repunerea părţilor în situaţia anterioară emiterii acesteia. Obligă pârâta la 2480 lei cheltuieli de judecată către reclamant”, stabilea instanţa în luna martie.

Dacă sentinţa devenea definitivă, Antonie era din nou şef şi îşi încasa şi salariile pe care le-a pierdut în această perioadă. El a fost schimbat din funcţia de conducere după ce a suferit o condamnare printr-o sentinţă care nu este definitivă deocamdată. (G.I.)

Vizualizări: 3,136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: