Cojocaru: Mă bucur că Pandurii duce tradiţia şi istoria mai departe

Reconfirmat recent ca antrenor principal la Pandurii Târgu Jiu, Călin Cojocaru a început antrenamentele şi formarea unei noi echipe Pandurii. Pentru a putea ataca promovarea, tehnicianul a apelat la foşti jucători cu experienţă chiar şi de Liga 1, care acum au revenit la Târgu Jiu.

Primul antrenament din noul an al celor de la Pandurii a arătat că există interes pentru echipă chiar dacă va juca în Liga 3. Mulţi dintre jucătorii care au avut succes la Pandurii şi au plecat către alte formaţii, chiar şi de Liga 1, au revenit acum să ajute echipa de suflet.

Astfel că, printre cei peste 30 de jucători, foarte mulţi dintre ei aflaţi în probe, se numără nume cunoscute precum Denis Brânzan, Gabriel Dodoi, Gabriel Oiţă, Marian Pleaşcă sau chiar George Tudoran, şi acesta fiind tentat să revină la echipă.

„Suntem foarte mulţi în prima zi de antrenament, aproximativ 30 şi ceva de jucători. Săptămâna aceasta vom definitiva lotul. După ce vom încheia această fază ne vom pregăti pentru viitorul campionat”, a spus după primul antrenament Cojocaru.

Antrenorul a precizat că se fac eforturi ca jucătorii reveniţi acum la Pandurii sau cei care erau deja în lot să rămână la Târgu Jiu şi să se contruiască o nouă echipă puternică în jurul lor: „Bineînţeles, facem eforturi ca să rămână jucătorii gorjeni şi cei care au revenit, este obiectivul nostru principal. Mă refer la Dodoi, Brânzan, Oiţă sau Pleaşcă, care se va alătura săptămâna viitoare lotului. Iar în jurul lor vrem să construim o echipă puternică, fiindcă ultimii doi ani au fost foarte grei. Mă bucur că am rezistat şi că Pandurii există şi duce tradiţia şi istoria mai departe”.

Tehnicianul a precizat că lotul va fi definitivat până la finalul săptămânii, după amicalul cu Universitatea Craiova, după care se va intra în programul normal de pregătire.

Vizualizări: 622

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: