CSM Târgu Jiu, debut cu două victorii la Costineşti

Baschetbalistele junioare ale CSM Târgu Jiu au încheiat prima zi a turneului de la Costineşti cu două victorii. Fetele pregătite de Laurenţiu Răuţ s-au impus în ambele jocuri programate luni la Festivalul Național de Minibaschet.

Prima zi a festivalului de Minibaschet de la Costineşti a fost una extrem de bună pentru micuţele baschetbaliste de la CSM Târgu Jiu. După victoria clară din meciul de debut, scor 65-20 cu ABC Leii Bucureşti, în cel de al doilea meci al zilei, elevele lui Laurenţiu Răuţ şi-au zdrobit efectiv adversarele, scor 89-5 cu CSM Mediaș, informează site-ul oficial al CSM. Jucătoarele de la Târgu Jiu se vor mai confrunta cu CS Olimpia București, ACS Smart Basketball Cluj Napoca, CSO 1 Voluntari, CSS 1 Ploiești, ACS Cuza Pirates Brăila și CSS 2 Alexandria.

Antrenorul Laurenţiu Răuţ, cel care pregăteşte grupa de minibaschet a CSM Târgu Jiu consideră că poate forma o echipă competitivă din jucătoarele pe care le are la dispoziţie: ”Al doilea meci a însemnat şi cea de a doua victorie. Am jucat împotriva unei echipe de începătoare, dar asta nu ia cu nimic din meritele fetelor, care s-au descurcat exemplar și încet,dar sigur, începem să demonstrăm că putem forma o echipă competitivă. Ne pregătim și pentru meciurile următoare și sperăm să câștigăm, dar cu siguranță, cel mai important pentru noi la acest campionat, până în acest moment, este atitudinea și dăruință de pe teren a jucătoarelor”.

Festivalul Național de Minibaschet se desfăşoară în perioada 5-10 iulie, pe terenurile de la Costinești.

Vizualizări: 365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: