Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Antrenamente cu muniție de război la Târgu Cărbunești 

Se va trage cu muniție de război în poligonul din Târgu Cărbunești! Anunțul a fost făcut de primăria localității, cu scopul de a informa populația din zonă. Cei care vor executa trageri sunt angajați ai armatei.  


Exercițiile de tragere ale armatei sunt programate pentru zilele de 11-15 iulie și 26-29 iulie.  


De altfel, în această perioadă nu numai armata organizează antrenamente în Poligonul de tragere din Dealul Rogojeni – Târgu-Cărbunești. Astăzi, jandarmii elevi aflați în practică în județul Gorj s-au antrenat acolo. Ei sunt elevi din cadrul Școlii de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, aflați în stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj.  


„În urma executării ședințelor de tragere și a rezultatelor obținute de către aceștia, elevii au demonstrat că au formate principalele deprinderi necesare mânuirii armamentului pe care îl vor avea în dotare la finalizarea școlii”, au transmis reprezentanții IJJ Gorj.

Vizualizări: 1,252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: