Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Bani găsiți în fața unei primării din Gorj. Se caută persoana care i-a pierdut!

Polițiștii Locali din Rovinari încearcă să dea de urma unui cetățean care a pierdut o sumă de bani fix în fața primăriei. Cel care va pretinde că banii sunt ai lui, va trebui să spună cu exactitate despre ce sumă este vorba.

Identificarea celui care a pierdut banii se face cu dificultate din cauza faptului că zona nu este supravegheată video, au transmis oamenii legii, din orașul Rovinari. Totuși, ei speră că până la urmă, vor reuși să găsească persoana căreia să-i înapoieze suma de bani pierdută.

„Săptămâna trecută, vineri, 24.06.2022, cineva a pierdut o sumă de bani în fața Primăriei Rovinari. Persoana care crede că a pierdut acești bani este așteptată la sediul Poliției Locale pentru a oferi detalii privind suma pierdută și ora aproximativă la care a trecut prin zonă. Locul exact unde au fost găsiți banii nu este acoperit de camerele de supraveghere, dar întreg traseul până acolo este perfect vizibil”, a transmis Poliția Locală a orașului Rovinari

Vizualizări: 7,839

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: