Antrenor: Ceva nu facem bine, deşi nu văd ce

Pandurii Lignitul Târgu Jiu a avut trei eşecuri consecutive, iar asta i-a pus pe antrenori pe gânduri. „E clar că nu mai suntem cei care am fost în primele etape, deşi nu văd de ce”, a spus secundul Dragoş Militaru, după eşecul de pe teren propriu cu Metaloglobus. Antrenorul principal Adrian Bogoi a fost suspendat la acest meci.

Secundul Dragoş Militaru caută explicaţii pentru căderea de formă din ultimele săptămâni. „Ceva nu facem bine. De o lună şi jumătate s-a scurtcircuitat ceva. E clar că nu mai suntem cei care am fost în primele etape, deşi nu văd de ce. Existau toate premisele să avem continuitate în rezultate. Suntem acelaşi lot, suntem băieţi tineri, talentaţi. Cred însă că i-a dus valul, după ce au avut o serie pozitivă”, a spus Militaru după meci.

Pentru Pandurii Lignitul Târgu Jiu urmează meciuri grele, la Chindia Târgovişte în etapa viitoare şi apoi acasă cu Energeticianul. Militaru crede că s-a instalat o stare de confort la unii jucători după seria de rezultate bune din primele meciuri. „Trebuie să ne revenim, fiindcă mai avem meciuri de jucat şi meciuri grele, cu Chindia, Argeş, Cluj, Politehnica Timişoara. Noi ne-am dus pe locul 3, tot noi am ajuns în cap şi tot noi trebuie s-o scoatem la capăt. Nu e o situaţie critică, dar trebuie să ne trezim”, a spus Militaru.

Secundul avertizează că nu a fost un singur meci cu probleme, ci mai multe: „În ultimele şapte etape am bătut doar pe Snagov. Multe lucruri nu le mai facem cum trebuie. Şi nu e vorba de un meci, ci de şase. Poate şi victoria cu Snagov, când am bătut echipa neînvinsă până la acel moment, ne-a făcut mai mult rău. Am arătat că putem bate pe oricine, dar, în acelaşi timp, se pare că putem pierde cu oricine. Aşa s-a întâmplat şi la Baloteşti, şi la Arad, şi la Luceafărul şi acum, acasă, cu Metaloglobus”.

Dragoş Militaru crede că unii jucători sunt deja cu gândul la un transfer în Liga I, dar le transmite că asta depinde doar de o evoluţie constant bună a fiecăruia dintre ei.

Vizualizări: 725

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: