Antrenor: Condescu a fost influenţat de cineva

Adrian Iencsi, fost antrenor la Pandurii Târgu Jiu în toamna anului trecut, nu a depăşit momentul despărţirii de echipă. Acesta a declarat într-un interviu pentru GsP live că nici acum nu ştie de ce a fost îndepărtat. „E un semn foarte mare de întrebare de ce nu am continuat, mai ales că am avut rezultate foarte bune. Dacă ne uităm pe rezultate, au fost rezultate foarte-foarte bune, iar la un meci pierdut acasă, chiar am jucat slab, m-a chemat domnul Condescu să îmi spună că echipa nu merge. Atunci obiectivul era promovarea, iar jocul nu se ridica la acel nivel. La ce am găsit acolo, obiectivul trebuia să fie salvarea de la retrogradare, ceea ce s-a şi întâmplat”, a spus Iencsi.

Acesta se fereşte să îl acuze pe Condescu pentru decizia luată. „Eu pentru el m-am dus. Cred că a fost influenţat de cineva. Atunci era un director sportiv, Marcel Ploaie, care a devenit antrenor după ce am plecat eu. Eu îl respect pe Marin Condescu, este un preşedinte cu mare experienţă”, a mai spus Iencsi în interviu.

La acea vreme, Marin Condescu susţinea că obiectivul echipei este promovarea în Liga I, în timp ce Iencsi, mult mai realist, spunea că echipa trebuie să lupte pentru evitarea retrogradării.

Vizualizări: 924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: