De ce sunt învinse handbalistele de la LPS

Liceul cu Program Sportiv are o echipă de handbal fete în Divizia A, care a avut la sfârşitul săptămânii prima victorie după şase eşecuri la rând, unele la scoruri umilitoare. Este vorba însă de o echipă cu fete foarte tinere, în jur de 18 ani. Mai mult, echipa este formată numai din jucătoare locale şi intră în competiţie cu echipe bine finanţate şi care vor să acceadă în Liga Naţională. Au fost şi voci care au susţinut că echipa nu ar fi trebuit înscrisă în Divizia A, dar cu toate astea sute de spectatori s-au bucurat de prima victorie a fetelor, la limită, 28-27 cu CSU Târgovişte.

Antrenorul Nicolae Lăscăteu s-a bucurat pentru această primă victorie. „Este primul succes, sperăm să nu fie ultimul. Este o serie grea, cu echipe care vor să ajungă în Liga Naţională. În echipa noastră sunt numai copile de 18 ani, este dificil, dar sperăm să ajungem la bun sfârşit. Jurăm cu echipe unde media de vârstă este de 23-25 de ani”, a spus Lăscăteu după meci.

De la LPS s-au remarcat Diana Andriţa cu 12 goluri şi Liliana Frunză cu 9 reuşite. „Dorinţa noastră de a avea un succes s-a concretizat, felicit fetele şi le mulţumesc celor care sprijină această echipă”, a mai spus antrenorul.

Următorul meci al LPS Târgu Jiu este programat joi, pe 1 noiembrie, la Râmnicu Vâlcea, cu formaţia locală Naţional, ocupanta locului 2 din Divizia A, Seria C. (A.A.)

Vizualizări: 412

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: