Minprest se desprinde la Minifotbal

Dream Team şi Real Târgu Jiu au remizat în derby-ul rundei a cincea din Campionatul Judeţean de Minifotbal Dolce Vita. De remiza celor două a profitat liderul Minprest Rovinari care a trecut cu 3-0 de Marigab Turceni şi s-a distanţat la cinci puncte în fruntea clasamentului, având acum 15 puncte din tot atâtea posibile. Cristian Popescu este golgheterul la zi al campionatului. A marcat o dată contra celor de la Marigab şi are 8 goluri înscrise în 5 etape.

În cel mai tare meci al etapei, campioana Dream Team avea nevoie de victorie cu Real Târgu Jiu pentru a ţine aproape de lider. Real, un adversar foarte puternic, care la ora jocului era în faţa celor de la Dream Team, pe locul 2.

Campioana Gorjului, locul 4 la Campionatul Naţional din vară de la Alba Iulia, a deschis scorul şi apoi a condus cu 3-1 cu 5 minute înainte de final. Real a avut însă forţa să revină şi a egalat în ultimul minut de joc. S-a terminat 3-3, rezultat care avantajează liderul Minprest.

Şi în Campionatul Primăriilor din Gorj a avut loc runda a treia. Cel mai tare meci al etapei s-a jucat între echipele din Turburea şi Motru, două dintre pretendentele la titlul de campioană, scor final 3-3. (A.A.)

Vizualizări: 416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: