Antrenorul Călin Cojocaru cheamă autorităţile lângă Pandurii

Pandurii Târgu Jiu a fost abandonată de mai mult timp de autorităţile locale, chiar înainte de intrarea în insolvenţă. Noul antrenor de la Pandurii, Călin Cojocaru, crede că echipa fanion a oraşului merită mai multă atenţie, aşa cum se întâmplă şi în alte oraşe, chiar mai mici decât Târgu Jiul.

Antrenorul Călin Cojocaru a constatat, de la numirea sa pe banca echipei Pandurii Târgu Jiu, că echipa nu beneficiază de nici un fel de sprijin din partea autorităţilor locale, aşa cum se întâmplă în alte oraşe în care actualul tehnician al gorjenilor a lucrat. „Pe unde am fost antrenor, primarii erau sufletul echipelor, indiferent că am fost la Timişoara, Sebiş sau Giarmata, echipa era ca propriul lor copil. Aştept acelaşi lucru şi aici, pentru că Pandurii este un brand, de Târgu Jiu s-au auzit foarte mult şi prin Pandurii. Cum sunt operele de artă ale lui Brâncuşi, aşa este şi Pandurii pentru acest oraş”, a spus noul antrenor.

Acesta a comparat notorietatea echipei Pandurii cu cea a operelor lui Brâncuşi: „Nu cred că dispare Pandurii cum nu dispar nici operele de artă. Prin acestea  se mai aude de Târgu Jiu, ca şi până acum. În fiecare an vedem de Anul Nou imagini de la Poarta Sărutului la fel cum, la televiziunile de sport, la fiecare meci de Liga 1 se vorbeşte mereu de Pandurii prin jucătorii care au evoluat aici la Târgu Jiu. Echipa Pandurii a făcut o reclamă pozitivă oraşului şi acelaşi lucru vrem să îl facem în continuare şi noi. Vrem să dăm la fiecare meci totul pe teren şi aşteptăm să vină lângă noi şi autorităţile locale,  orice ajutor este binevenit şi încercăm  prin evoluţia noastră să-i atragem şi pe suporteri. Am văzut şi în alte oraşe s-au încercat multe implanturi, dar oamenii din oraş ştiu care e echipa adevărată a Târgu Jiului. Aţi văzut lumea care vine la meci, nu trebuie să o zic eu. Şi sunt convins că prin rezultate  o să aducem şi mai multă lume la stadion. Şi poate şi autorităţile care pot să ne ajute, pentru că orice ajutor e bun. Şi s-a văzut că aceşti băieţi merită, au tras de ei şi au jucat bine la ultimul meci. Şi eu pot să vă asigur că vor da totul pe teren, chiar dacă vor mai ave şi nereuşite câteodată. Dar o să vedeţi că o să se lupte pentru fiecare balon”.

Pandurii a avut o evoluţie mai bună de la numirea noului antrenor, reuşind un rezultat de egalitate în ultima etapă, în faţa echipei Concordia Chiajna.

Vizualizări: 967

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: