Pandurii poate obţine prima victorie acasă

Pandurii se pregătesc pentru un meci dificil cu nou promovata Turris Oltul Turnu Măgurele. Gorjenii se aşteaptă la un meci dificil în acest week-end, partida fiind programată sâmbătă, cu începere de la ora 17:00, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Component de bază al lotului actual al echipei Pandurii Târgu Jiu, Alexandru Trancă  se aşteaptă la un meci dificil cu Turris Oltul. Jucătorul gorjenilor a ţinut să precizeze că la Târgu Jiu va veni o echipă puternică, cu jucători cu experienţă dar care sunt şi plătiţi: „Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă foarte bine pusă la punct, cu condiţii foarte bune, jucători experimentaţi şi plătiţi. Noi ne dorim să facem un meci cât mai bun şi fiind şi primul meci acasă din retur să aducem şi prima victorie. Cu multă dorinţă şi agresivitate la fiecare duel putem reuşi,  suntem încrezători, se poate. Cu Concordia am făcut un meci bun, am stat bine în teren şi ne-am bătut pentru fiecare minge. Încercăm să mergem din ce în ce mai bine la fiecare meci şi astfel să continuăm pe această pantă”.

Trancă îşi motivează colegii înaintea acestui meci cu exemplul singurei victorii pe care echipa a obţinut-o în tur: „Am avut o victorie importantă, la Metaloglobus, când nu se aştepta nimeni, putem face asta şi acum, şi de accea intrăm pe teren. Când am început, în vară, nu mă aşteptam să nu avem niciun succes acasă în turul campionatului. Asta e, aşa a fost conjunctura, ne pare rău pentru asta şi încercăm să fie acesta primul meci în care obţinem victoria”.

Trancă a ajuns acum la cel de-al treilea antrenor cu care se pregăteşte în acest sezon la Pandurii şi a făcut o trecere în revistă a celorlalţi tehnicieni cu care a lucrat: „Când am venit aici era domnul Bogoi, care a făcut o treabă extraordinară şi a salvat echipa de la retrogradare. Normal, s-au schimbat lucrurile, e ceva nou şi pentru coechipieri şi pentru mine, am încercat să ne adaptăm. Domnul Bălan a încercat să-şi impună filosofia dânsului  dar nu au mers lucrurile foarte bine. Acum, a venit domn profesor Cojocaru şi încercăm să facem lucrurile să meargă cât se poate de bine. Fiind ultimul meci, acasă, poate pentru unii va fi şi ultimul meci aici, dacă vor pleca în altă parte. E un meci important, ne dorim foarte mult ca oamenii din oraş să vină alături de noi, să ne susţină şi cu ei alături să putem aduce prima victorie acasă”.

Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Turris Turnu Măgurele a fost programat iniţial la ora obişnuită a meciurilor din Liga 2  dar a fost reprogramat şi se va juca sâmbătă, în nocturnă, cu începere de la ora  17:00.

Vizualizări: 599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: