Răducan cere din nou retragerea CE Oltenia de la Pandurii

Preşedintele Pandurii, Narcis Răducan, a vorbit din nou despre retragerea Complexului Energetic Oltenia din acţionariatul clubului. Răducan a spus la Sport Total FM că a propus acţionarului principal CE Oltenia să cedeze această poziţie şi că Pandurii ar putea deveni un club interesant pentru sponsori, dacă va juca în cupele europene pe un stadion nou.

Complexul Energetic Oltenia nu a spus că va retrage definitiv finanţarea de la Pandurii, ci doar pe perioada în care are de aplicat un plan de restructurare. Compania a anunţat deja că va concedia în vară două mii de salariaţi, din cei 15.000 care mai sunt. În aceste condiţii, a tăiat orice fel de sponsorizare atât pentru sport, cât şi pentru activităţi culturale.
Şefii de la Pandurii refuză să înţeleagă dificultăţile reale ale companiei care a înregistrat pierderi de 350 de milioane de euro în ultimii doi ani. Răducan a spus tranşant că acţionarii trebuie să dea bani sau să plece. Asta deşi nu există o astfel de obligaţie a vreunui patron sau acţionar să vină cu bani de acasă. Răducan a spus că este complicat să găsească sponsori. „Toţi factorii locali sunt preocupaţi de soarta echipei, la ultima şedinţă a fost prezent si primarul oraşului, şi preşedintele CJ. Să vedem care va fi poziţia celui mai important acţionar, CEO. Am şi propus o varianta ca dânşii să cedeze aceasta poziţie. Dacă ei îşi schimbă strategia, ne putem gândi şi la un alt scenariu. E foarte important că au semnat acordul de finanţare care ne trebuia pentru obţinerea licenţei, până la sfârşitul lunii martie. E complicat să vină sponsori imediat dacă nu ştiu care este situaţia. Perspectiva de a juca in cupele europene şi pe un stadion nou poate fi atractiva pentru sponsori”, a declarat Narcis Raducan, in cadrul emisiunii „Executii in direct”.
Oficialul Pandurilor s-a referit si la stadiul lucrărilor la noul stadion. „De dimineaţă am fost să văd cum stau lucrurile la noul stadion din Targu Jiu. Am văzut maşini de înalt tonaj, s-a turnat fundaţia… Ei ne-au promis ca in returul campionatului viitor vom juca acolo”, a mai spus Narcis Răducan.

Vizualizări: 1,006

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: