Anul Nou a adus pace la Craiova. Piţurcă nu mai pleacă

Universitatea Craiova nu se mai desparte de Victor Piţurcă, acesta urmând să continue pe banca echipei din Bănie. Antrenorul a ajuns la un acord cu patronul Mihai Rotaru în privinţa transferurilor pentru partea a doua a campionatului.

Despărțirea Universităţii de Victor Pițurcă nu va mai avea loc acum, deşi părea iminentă înainte de Crăciun. Ultimele zile ale anului 2019 au scos la iveală nemulţumiri de ambele părţi, conducere şi bancă tehnică, dar după Anul Nou Victor Piţurcă şi Mihai Rotaru au ajuns la un armistiţiu şi antrenorul Craiovei va continua să pregătească echipa  şi în acest nou an. Rezultatele sub așteptări, jocul slab și atmosfera neplăcută de la echipă l-au determinat pe finanțatorul Mihai Rotaru să ia în calcul şi alte variante pentru banca tehnică, în timp ce Victor Pițurcă își dorea doar o remaniere a lotului, nemulțumit de calitatea acestuia.

Spiritul Sărbătorilor sau clauza de reziliere, de 1,5 milioane de euro se pare că au dus la o reconciliere, pentru că patronul nu era dispus să plătească o astfel de sumă, dar nici Pițurcă nu accepta să plece cu mâna goală din Bănie.

Rotaru s-a temut și de reacția galeriei în cazul unei schimbări de antrenor şi a fost de acord să continue colaborarea cu Piţurcă, dar și cu faptul că lotul trebuie întărit.  A pus totuşi condiţii, nu se vor face mai mult de 4-5 achiziții, față de 8 jucători, cât dorea antrenorul. Pe lista de disponibilizări sunt mai mulți fotbaliști, dar rămâne de văzut câți vor și accepta rezilierea contractelor, majoritatea nedorind o despărțire la jumătatea sezonului.

Patronul clubului din Bănie, Mihai Rotaru, a sărbătorit Anul Nou în Dubai, alături de finul său, Alex Mitriță, dar și împreună cu Adrian Mutu, Cristi Bărbuț și Alex Băluță.

Vizualizări: 3,302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: