Familia CSM Târgu Jiu are porţile deschise şi în 2020

Clubul Sportiv Municipal anunţă deja că în 2020 va avea porţile deschise pentru toţi copiii şi juniorii care vor să practice sporturile la care CSM are secţii funcţionale. Pe lângă handbal şi baschet, oficialii clubului au vorbit în 2019 şi despre o secţie de fotbal care ar putea prelua grupele de copii şi juniori ale clubului Pandurii Târgu Jiu.

Anul 2019 va rămâne în istora Clubului Sportiv Municipal ca an de naştere a două dintre echipele de seniori ale CSM, echipe care deja fac primii paşi spre performanţă, handbal feminin şi baschet masculin.

Pe lângă echipele de seniori, cele două secţii numără deja peste 200 de sportivi, copii şi juniori, legitimaţi, iar selecţia va fii continuă şi pentru anul 2020, după cum au anunţat pe pagina oficială cei de la clubul primăriei, cu ocazia sărbătorilor şi a trecerii în noul an: „Am putea începe cu o banală urare, dar am zis că e mai frumos să vă vorbim din suflet, pentru că sunteți mereu acolo atunci când avem nevoie. Suntem încă mici, dar avem ambiții mari! A trecut peste noi un an plin de evenimente, de muncă grea, de pierderi, de reușite, de sacrificii atât din partea noastră, familia CSM, cât și din partea voastră, a părinților, bunicilor și a sponsorilor noștri. Să nu uitați ca Familia CSM are porțile deschise oricând și oricui!”.

CSM Târgu Jiu a început activitatea în vara anului 2019, când s-au reunit echipele de handbal şi baschet, care deja în septembrie şi octombrie au debutat în campionate. Cele două echipe înscrise în competiţiile naţionale de seniori au ca antrenori doi gorjeni care, de-a lungul timpului, au avut performanţe mari în sport şi care au antrenat deja şi alte echipe şi au experienţă.

Echipa de handbal feminin, antrenată de Liviu Andrieş, a început bine acest prim sezon, fiind chiar o surpriză plăcută pentru gorjeni, chiar dacă s-a confruntat cu mari probleme, printre care şi suspendarea celor mai bune jucătoare. Cu toate acestea, handbalistele CSM Târgu Jiu au demonstrat să sunt pe drumul cel bun şi chiar au ambiţii mari.

La baschet masculin, antrenorul Claudiu Alionescu a reuşit să construiască o echipă din mers, având avantajul de a avea la dispoziţie fosti baschetbalişti locali sau jucători cu mare experienţă, cum este şi expertul sportiv care conduce secţia de baschet şi este încă în activitate ca sportiv, Adrian Roşu.

Vizualizări: 623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: