Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare (titularul proiectului)

REGISTRULAUTO ROMÂN, titular al proiectului “Construire sediu reprezentanţă RAR, parcare, totem, împrejmuire şi organizare de şantier” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj, în cadrul procedurilor de evaluarea a impactului asupra mediului pentru proiectul “Construire sediu reprezentanţă RAR, parcare, totem, împrejmuire şi organizare de şantier” propus a fi amplasat în municipiul Târgu Jiu, strada Termocentralei, nr. 40, judeţul Gorj.

Proiectul decizie de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din municipiul Târgu Jiu, str. Unirii, nr.76 în zilele de luni-vineri, între orele 09:00-14:00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: