Anunţ public titular 2 privind decizia etapei de încadrare

SC PHOENIX PRIVATE HOSPITAL SRL,  titular al proiectului Modificări interioare, exterioare, montare lift interior, schimbare de destinaţie din alimentaţie publică şi servicii în Activităţi Medicale Spitaliceşti” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Gorj în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Modificări interioare, exterioare, montare lift interior, schimbare de destinaţie din alimentaţie publică şi servicii în Activităţi Medicale Spitaliceşti”, cu amplasamentul în Tg Jiu, str. Victoriei, nr. 142, judeţul Gorj.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din municipiul Târgu-Jiu, strada Unirii, nr. 76, în zilele de luni-vineri, între orele 8:00 – 14:00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 de zile de la data publicării prezentului anunţ.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: