Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Anunțul CE Oltenia pentru craioveni

SE Craiova II, din cadrul CE Oltenia, anunță oprirea apei calde menajere în Craiova, în perioada 15.08.2022, ora 00:00 – 20.08.2022, ora 20:00, în vederea efectuării reviziei anuale planificate la rețeaua de agent primar termoficare.

”In scopul minimizarii inconvenientelor produse de lipsa apei calde, in ultimii ani perioada in care se efectueaza revizia anuala a fost redusa la 5-7 zile, durata lucrarilor incluzand si timpul necesar golirii/reumplerii circuitutului si revenirii la parametrii normali.

Conducerea companiei transmite scuzele de rigoare locuitorilor municipiului Craiova  pentru disconfortul produs si ii asigura ca vor fi facute toate eforturile pentru finalizarea lucrarilor si reluarea furnizarii apei calde  menajere in cel mai scurt timp posibil”, anunță compania.

Vizualizări: 1,296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: