Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

O tânără din Motru, pe podium la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor

Performanță notabilă pentru o tânără polițistă originară din Motru. Denisa Știrbulescu a urcat de cinci ori pe podium la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor, competiție organizată în Rotterdam.

Jocurile Mondiale au avut loc la sfârșitul lunii iulie. Denisa s-a întors în țară cu trei medalii de aur, una de argint și una de bronz. 10 mii de sportivi din toată lumea au participat la competiție.

"Am absolvit Colegiul Național George Coșbuc in 2014. In anul 2017 am absolvit Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza. In perioada 23 iulie - 31 iulie s-au desfășurat Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor - in Rotterdam 2022. La aceste jocuri au participat peste 10.000 de sportivi din aproximativ 70 de tari.

In urma participării la aceasta competiție, am obținut următoarele locuri: Locul I - proba de 800 m; Locul I - ștafeta 4x400; Locul I - ștafeta 4x100; Locul II - 10 km; Locul III - 5 km", a fost mesajul tinerei.

Galerie foto

Vizualizări: 3,183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: