Anuntul lui Marcel Vela: lista completa a masurilor care intra in vigoare din 15 mai! Ce avem si ce nu avem voie sa facem

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca lista completa a masurilor care intra in vigoare din 15 mai a fost publicata pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne.

Oficialul a subliniat, intr-o postare pe pagina oficiala de Facebook, ca lista nu este inca definitivata si ca o decizie in acest sens va fi luata in cursul acestei saptamani.

"La postarea mea, preluata de pe site-ul MAI, unde sunt publicate spre transparenţa si dezbatere masurile propuse de catre medicii specialisti in epidemiologie si boli infecţioase (pentru prima etapa de relaxare cand se va trece in Starea de Alerta), am primit foarte multe idei, propuneri sau observaţii.

"Va mulţumesc tuturor si va fac urmatoarele precizari: lista cu masuri se va finaliza din punct de vedere juridic, dezbate si aproba in urmatoarea saptamana; oricine doreste sa transmita, in mod oficial, propuneri in aceasta lupta cu noul coronavirus, o poate face la urmatoarea adresa de e-mail, anunţata in postarea de pe site-ul MAI, cat si la anunţul de pe site-ul Institutului Naţional de Sanatate Publica: [email protected]”, a scris Marcel Vela pe pagina sa de Facebook.

Coronavirus Romania: lista completa a masurilor care intra in vigoare din 15 mai

Vezi aici lista completa de masuri de prevenire si control a raspandirii coronavirusului SARS COV-2, propuse pentru a intra in vigoare incepand cu data de 15 mai.

Vizualizări: 5,353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: