Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Covid-19: Tătaru anunță testare națională. După 1 iunie!

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a anunțat că se pregătește o testare la nivel național, care are ca scop verificarea nivelului de imunizare a populației și a răspândirii COVID-19.

Testarea va începe după 1 iunie. „O să o facem cam la trei luni de la debutul pandemiei, pentru a evalua atât starea imunizării populației cât și cea a evoluției ulterioare. Va începe după 1 iunie. Noi trebuie să vedem când s-ar termină pandemia, sau prima etapă a ei. Fiindcă, deocamdată nu coborâm”, a declarat Nelu Tătaru, duminică, pentru Europa FM.

Numărul de persoane testate va fi stabilit în funcție de numărul de cazuri existente în acel moment. În plus, se va ține cont și de zonele cu focare. „Facem evaluarea în funcție de numărul de cazuri din acel moment. Bugetul depinde și de testele care ar putea fi serologice, sau și moleculare. În funcție și de zone. Unele cu focar mare, altele cu focar mic. O să testăm voluntarii, dar pe care îi căutam în anumite focare”, a mai spus Tătaru, la Europa FM.

România a depășit numărul de 15.000 de cazuri de coronavirus și ne apropiem de circa o mie de decese.

Vizualizări: 3,512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: