Vîlceanu (PNL): Este un scuipat în ochi

Limbaj dur folosit de liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, după ce a aflat decizia CCR privind amenzile date pe perioada stării de urgență. „În primul și în primul rând, decizia Curții Constituționale este – și mă scuzați pentru limbajul pe care o să îl am – un scuipat în ochii celor care au stat acasă și au respectat legea”, a declarat Vîlceanu.

Cu doar câteva zile înainte să expire starea de urgenţă, Curtea Constituţională a decis că ordonanţa prin care guvernul a mărit amenzile în ultima lună, până la 20.000 de lei, este neconstituţională.

„Pentru toți bombardierii aceia, pe care îi vedeați că se plimbă liberi și au luat amenzi, și vă aduceți aminte de situații prin Țăndărei, au fost pe Facebook tot felul de filmulețe, a venit CCR și a zis că e ilegal să dai amenzi, deși, atenție, vorbim despre o măsură coercitivă, pentru a salva vieți. Pentru că un bombardier, care se plimbă pe unde vrea și răspândește coronavirusul, trebuie să răspundă cumva”, a declarat, joi, Dan Vîlceanu, la un B1TV.

Nu este singurul liberal care s-a arătat revoltat de decizia judecătorilor CCR. „Această decizie este aproape un îndemn la anarhie, un îndemn la nerespectarea legilor, a regulilor”, a spus și premierul Orban.

Vizualizări: 4,234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: