Anunţuri de mediu

SC OMV SA MEMBRU OMV GRUP – DIVIZIA E&P ASSET OLTENIA

AUNŢĂ:

Modificarea datelor iniţiale ale proiectului „Înlocuire conductă Gaz de Înaltă presiune la de Parc 38 Hurezani până la panel interconectare Hurezani”, pe baza cărora a fost emisă decizia  etapei de încadrare Nr. 22 din 01.06.2012

Modificările se referă la:

1. Schimbarea tipului de proprietate (pct. 2.3. lit c) din Decizie), după cum urmează:

-         Terenuri forestiere proprietate publică de stat administrată de RNP Romsilva prin Ocolul Silvic Hurezani S=0,1391 ha;

-         Terenuri forestiere proprietate privată a persoanelor fizice S=0,1667 ha;

2. Pentru ocuparea temporară, cu defrişarea terenurilor forestiere necesare realizării proiectului propus, în „Decizie” trebuie să se menţioneze amplasamentul şi suprafaţa, iar în cazul în care realizarea obiectivului implică defrişarea, se vor menţiona inclusiv amplasamentul şi suprafaţa care se defrişează.

Nu sunt alte modificării ale condiţiilor iniţiale.

..............

SC EYE MALL SRL, cu sediul social în Bucureşti, Calea Victoriei, nr 155, bloc D1, Tronson 6, etaj 7, camera 14, cu punctul de lucru în Oraşul  Tg-Cărbuneşti, Cărbuneşti-Sat, judeţul Gorj, CUI: RO19133962, solicită emiterea autorizaţiei de mediu pentru activitatea: producerea energiei electrice la obiectivul „Centrală Electrică Fotovoltaică 1 Nord şi Centrală Electrică Fotovoltaică 2 Sud ”, judeţul Gorj.

Sugestii şi reclamaţii se pot transmite pe adresa Agenţiei de Protecţie a Mediului Gorj, strada Unirii, nr.77, Tg-Jiu în termen de 20 de zile de la publicarea anunţului.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: