Anunţuri de mediu

I.I. Braia Elena Nicoleta cu sediul în sat Băleşti, comuna Băleşti, nr. 259, jud. Gorj, anunţă că a depus la APM Gorj documentaţia tehnică pentru obţinerea autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii Fabricarea produselor din beton pentru construcţii – cod CAEN 2361, pe amplasamentul din sat Băleşti, comuna Băleşti, nr. 259, jud. Gorj. Eventualele sugestii sau observaţii se vor depune în scris la Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj, din Târgu Jiu, str. Unirii, nr. 76, tel. 0253-215.384, fax. 0253-212.892, e-mail [email protected] în termen de 15 zile de la apariţia prezentului anunţ.

………………………

Obştea Horezu Căpăţâna anunţă elaborarea primei versiuni a Amenajamentului silvic al fondului forestier proprietate privată aparţinând Obştii Horezu Căpăţâna amplasat în extravilanul comunelor Schela şi Turcineşti, judeţul Gorj şi declanşarea etapei de încadrare pentru obţinerea avizului de mediu. Consultarea primei versiuni a planului se poate realiza la APM Gorj, str. Unirii,  nr.76, Tg-Jiu, jud. Gorj, zilnic între orele 09.00-15.00 în termen de 18 zile calendaristice de la data prezentului anunţ.

………………………

Urdea George Lucian anunţă elaborarea primei versiuni a Planului Urbanistic Zonal Lotizare şi schimbare destinaţie teren din zonă specială în zonă locuinţe şi funcţiuni complementare, amplasat la adresa Târgu Jiu, str. Marin Preda, judeţul Gorj şi declanşarea etapei de încadrare pentru obţinerea avizului de mediu. Consultarea primei versiuni a planului se poate realiza la APM Gorj, str. Unirii,  nr.76, Tg-Jiu, jud. Gorj, zilnic între orele 09.00-15.00 în termen de 18 zile calendaristice de la data prezentului anunţ.

Vizualizări: 192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: