Anunţuri de mediu

SC CARPATINA CERNA – SAT SRL  anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “ÎNFIINŢARE UNITATE DE ACVACULTURĂ ÎN COMUNA PADEŞ, JUDEŢUL GORJ”, propus a fi amplasat în extravilanul satului Cerna-Sat, comuna Padeş, judeţul Gorj.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj, str. Unirii, nr. 76, Tg-Jiu, în zilele de luni-joi, între orele 8:00 – 16:00, vineri între orele 8:00 – 13:00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj, str. Unirii, nr.76, Tg - Jiu.

…………

 SC ROVIATRANS SRL cu sediul în localitatea Văgiuleşti anunţă publicul interesat că a depus la A.P.M Gorj documentaţia tehnică pentru obţinerea autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţii de Extracţia cărbunelui inferior, cod CAEN 0520, pe amplasamentul din comuna Slivileşti, sat Miculeşti, perimetrul Valea lui Ivan.

Eventualele sugestii sau observaţii se vor depune în scris la Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj, din Tg Jiu, str. Unirii, nr.76, tel. 0253-215.384, fax 0253-212.892, email [email protected], în termen de 20 zile de la apariţia prezentului anunţ.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: