Anunturi de mediu

Comuna Arcani anunţă elaborarea primei versiuni a Planului Urbanistic Zonal (P.U.Z.) „Construire canalizare şi tratare ape uzate” şi declanşarea etapei de încadrare pentru obţinerea avizului de mediu. Consultarea primei versiuni a planului se poate realiza la APM Gorj, Strada Unirii, nr. 76, Târgu Jiu, zilnic între orele 09.00 – 15.00, în termen de 18 zile calendaristice de la data prezentului anunţ.

......................................

SC SAMFOREST, cu sediul în localitatea Muşeteşti, judeţul Gorj, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării autorizaţiei de mediu pentru activitatea de exploatare forestieră pe teritoriul judeţului Gorj.

Activitatea se va desfăşura în fondul forestier al Obştea Bumbeşti în:

. UP I Bumbeşti;

Eventualele observaţii, sugestii, reclamaţii se vor depune în scris la APM Gorj, din Târgu Jiu, str. Unirii, nr. 76, în termenul de 20 de zile de la data publicării prezentului anunţ.

......................................

S.C. REWE (ROMANIA) SRL, cu sediul în localitatea Ştefăneştii de Jos, jud. Ilfov, strada Buşteni, nr. 7, solicită AUTORIZAŢIE DE MEDIU pentru ACTIVITATEA cod CAEN 4711 – Comerţul cu amănuntul cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun, în amplasament Oraş Rovinari, Piaţa Trandafirilor, nr. 1, jud. Gorj.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj, cu sediul în municipiul Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 76,  telefon 0253-215.384, fax 0253-212.892 în termen de 20 de zile de la publicare.

......................................

ANUNŢ PUBLIC privind depunerea documentaţie tehnică

COMUNA TURBUREA, titular al proiectului, anunţă publicul interesat că se va depune la ADMINISTRAŢIA NAŢIONALĂ APELE ROMÂNE, Administraţia Bazinală de Apă Jiu, documentaţia tehnică pentru obţinerea Avizului de gospodărire a apelor la Documentaţia pentru investiţia „ÎNFIINŢAREA REŢELEI DE APĂ UZATĂ ÎN SATUL POIANA, COMUNA TURBUREA, JUDEŢUL GORJ”, propus a fi amplasat în comuna Turburea, satul Poiana, Judeţul Gorj.

......................................

ANUNŢ PUBLIC SOLICITARE

COMUNA TURBUREA, titular al proiectului, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „ÎNFIINŢAREA REŢELEI DE APĂ UZATĂ ÎN SATUL POIANA, COMUNA TURBUREA, JUDEŢUL GORJ”, propus a fi amplasat în comuna Turburea, satul Poiana, Judeţul Gorj.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj, strada Unirii, nr. 76, Târgu Jiu şi la Sediul Primăriei Turburea, în zilele de luni-vineri, între orele 8.30-14.00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: