Anunturi de mediu

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

SC CAPITRANS  S.R.L anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul:”Decolmatarea prin îndepărtarea materialului aluvionar  pentru asigurarea scurgerii optime în albie pe pârâul Olteţ, comuna Alimpeşti, sat Ciupercenii de Olteţ,  judeţul Gorj”, propus a fi amplasat în comuna Alimpeşti, sat Ciupercenii de Olteţ, judeţul Gorj.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM GORJ din municipiul Tg-Jiu, str. Unirii, nr.76 în zilele de luni-vineri , între orele 9 - 14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro.

Publicului interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, in termen de 5 zile de la data afişării/ publicării  prezentului anunţ.

..............................

SC STRALIS COM SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării Autorizaţiei de mediu de funcţionare pentru „SKID GPL ŞI MAGAZIN STAŢIE”, amplasate în mun. Târgu Jiu, str. Termocentralei, jud. Gorj.

Sugestii şi reclamaţii se pot depune la APM Gorj din Municipiul Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 76, jud. Gorj, zilnic între orele 09.00 – 15.00, în termen de 20 zile calendaristice de la data publicării prezentului anunţ.

..............................

ANUNŢ 1 titular

Dl. VIRTAN GRIGORE anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Extindere şi modificări interioare şi exterioare şi schimbare de destinaţie din hală metalică în sală de nunţipropus a fi amplasat în Comuna Bâlteni, sat Bâlteni, jude. Gorj.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Gorj din municipiul Tg Jiu, strada Unirii, nr. 76, judeţul Gorj şi la domiciliul dl. Virtan Grigore, Comuna Bâlteni, sat Vlăduleni, în zilele de luni-vineri, între orele 8:00-16:00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Gorj.

..............................

SC SIMATEL SERV SRL cu sediul în localitatea Tg Jiu anunţă publicul interesat ca a depus la APM Gorj documentaţia tehnică pentru obţinerea autorizaţiei de mediu pentru desfăşurarea activităţilor de cod CAEN 9601Spălarea şi curăţarea articolelor textile” pe amplasamentul din Tg Jiu, str. Narciselor, nr. 7A.

Eventualele sugestii sau observaţii se vor depune în scris la Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj, din Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 76, tel. 0253-215.384, fax. 0253-212.892, e-mail [email protected], în termen de 20 zile de la apariţia prezentului anunţ.

..............................

ANUNŢ

SC ANTREPRENORIAT START 23 SRL-D cu sediul în localitatea Muşeteşti, strada Muşeteşti, nr. 109, solicită Autorizaţie de mediu pentru activitatea cod CAEN 3109- Fabricare de mobilă n.c.a în amplasament sat Muşeteşti, comuna Muşeteşti, nr. 109.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj, cu sediul în municipiul Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 76, tel. 0253-215.384, fax. 0253-212.892, în termen de 20 de zile de la publicare.

..............................

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

COMUNA SĂULEŞTI titular al proiectului, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului şi de a nu se efectua evaluarea adecvată în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Modernizare drumuri de interes local Dv7 şi DS 28 în comuna Săuleşti, judeţul Gorj”, propus a fi amplasat în intravilanul comunei Săuleşti, satele Bibeşti şi Dolceşti, judeţul Gorj.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din municipiul Târgu-Jiu, strada Unirii, nr. 76, în zilele de luni-vineri, între orele 9:00 – 14:00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 de zile de la data publicării prezentului anunţ.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: