ANUNŢ

Primăria comunei Muşeteşti, cu sediul în comuna Muşeteşti, organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de inspector de specialitate gradul II.

Concursul se va desfăşura la sediul Primăriei comunei Muşeteşti, cu sediul în comuna Muşeteşti, sat Muşeteşti şi va consta în următoarele probe:

-         proba scrisă în data de 17 decembrie 2015, ora 10:00;

-         proba interviu în data de 21 decembrie 2015, ora 10:00.

Candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

I.                  Condiţii generale prevăzute de art. 3 din Regulamentul – cadru anexă la H.G. nr. 286/2011 privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale:

a)     are cetăţenia română, cetăţenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparţinând Spaţiului Economic European şi domiciliul în România;

b)    cunoaşte limba română, scris şi vorbit;

c)     are vârsta minimă reglementată de prevederile legale;

d)    are capacitate deplină de exerciţiu;

e)     are o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberată de medicul de familie sau de unităţile sanitare abilitate;

f)      îndeplineşte condiţiile de studii şi după caz, de vechime sau alte condiţii specifice potrivit cerinţelor postului scos la concurs;

g)     nu a fost condamnată definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului ori contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori a unor fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcţiei, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea. 

II.               Condiţii specifice:

1.     să fie absolvent de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul tehnic – construcţii civile sau topografie

2.     să aibă o vechime în specialitatea studiilor prevăzute la pct. 1 de minim 2 ani.

3.     cunoştinţe operare PC- nivel avansat (Microsoft Office, AutoCAD).

4.     cunoştinţe şi abilităţi în domeniul măsurătorilor topografice (operarea de măsurători cu staţia totală, aparatură GPS)

Dosarele de concurs se depun la sediul Primăriei comunei Muşeteşti, cu sediul în comuna Muşeteşti, sat Muşeteşti, în termen de 10 zile lucrătoare de la data afişării prezentului anunţ în Monitorul Oficial al României, Partea III-a, respectiv 09.12.2015 ora 16:00.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul primăriei comunei Muşeteşti, cu sediul în comuna Muşeteşti, sat Muşeteşti, la secretariatul instituţiei telefon 0253-272.501.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: