Aparegio ”taie” apa murdară de la Baia de Fier

Aparegio a anunțat astăzi că va începe debranșările la Baia de Fier deoarece locuitorii nu își plătesc taxele la apă. Pe grupul de Facebook al comunității Baia de Fier, unul dintre cele mai active din județ, au apărut imagini video cu apă neagră curgând la un robinet.

Astăzi, Aparegio a anunțat că face debranșări și a mers chiar mai departe, acuzând de infracțiuni pe cei care nu plătesc apa imposibil de folosit, când, în fapt, operatorul de apă și canalizare vrea să bage mâna, forțat, în buzunarul locuitorilor pentru nimic. 

O înregistrare în care curge apă murdară de la robinet a fost postată pe internet. Cel care postase menționa că înregistrarea este de miercuri, 29 noiembrie.

Astfel, Aparegio nu scoate un cuvânt despre faptul că vrea bani pentru o apă care nu este potabilă. Sunt puține zilele în care apa nu are impurități. În timpul verii, în mijlocul sezonului de turism, nu este apă deloc, ci porția sau mizerabilă. Proprietarii de pensiuni trebuie să explice mereu de ce nu este apă.

Primăria tace mâlc. Primarul Dumitru Turbăceanu refuză să ofere puncte de vedere pe acest subiect. Totodată, problema apei din localitatea de interes turistic rămâne nerezolvată.

Vizualizări: 831

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: