Mesajul puternic lui Dani Oțil pentru campionul mondial la înot: "Scuze, David Popovici"

Vedeta tv, Dani Oțil, i-a transmis campionului mondial, David Popovici, un mesaj cu puternic impact emoțional! Prezentatorul a punctat toate lipsurile de care se lovesc tinerii sportivi din Romania, dar care reușesc performanță, în ciuda unui sistem care pare că mai mult îi încurcă, decât să-i ajute.


"Scuze, David Popovici!
In numele meu, al colegilor de media care si-au adus aminte abia acum ca avem si sportul intitulat înot in România.


Te vom peria doua săptămâni. Apoi, daca ratezi o finala sau te accidentezi, te vom tăvăli. Dar tu ești băiat deștept. Te-am auzit la primul live de la Neatza acu un an. Ne-ai dat pe spate la doar 16 ani. Nu semeni cu fotbaliștii majori cu care umplem grupajele de știri. Noi la Neatza am făcut prea puțin...
Ne cerem scuze pt felul in care arată bazinele din România.


Ne cerem scuze pentru ca nu ți-am oferit nimic, dar acum iti cerem. Tu vei lua poate argint, cândva... Noi te vom întreba de ce nu aur... Tu vei lua bronz... Noi te vom întreba de ce nu aur. Nu ne va interesa daca te doare ceva sau daca mai suporți sa te antrenezi la ora la care alți copii de vârsta ta se întorc de la club.
O sa uitam orele tale de antrenament, munca părinților tai, etc... Ne va interesa sa ai steagul pe casca. Si sa il tragi prin apa pe ala de il pune grafica tv.


Tu sa nu ne bagi in seamă. Semnează cu sponsori, câștiga bani, apari in reclame. Nu ne datorezi nimic.
Ne poți ajuta într-un singur fel: între copiii noștri mai sunt câțiva ca tine, dar pe care îi vom îneca de mici. Am mai înecat până la tine. Tu ești superman. Nu pentru ca ai bătut recorduri. Pentru ca ai bătut sistemul.
Noi suntem 20 de milioane. Lucram de 30 de ani la un sistem care sa te încurce. Sa te bată. Ne-ai bătut.
Scuze, David Popovici", a transmis Dani Oțil.

Vizualizări: 1,963

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: