Târgujienii Cuza și Emi, câștigătorii show-ului "Te cunosc de undeva"

Sâmbătă seara a avut loc finala celui de-al 17-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva". Cei care au reușit să obțină cel mai mare punctaj au fost târgujienii Emi și Cuza de la „Noaptea târziu". Tinerii artiști l-au interpretat pe Robbie Williams, iar prestația a impresionat jurații.

Emisiunea "Te cunosc de undeva" a fost lider de audiență. Milioane de români au urmărit cu sufletul la gură marea finală, iar echipa formată din cei doi târgujieni, Cuza și Emi, a fost la înălțime. După o prestație de zile mari, ei au reușit să obțină marele premiu de 15 mii de euro. Banii vor fi donați pentru o cauză nobilă, dar trofeul va fi adăugat în palmaresul celor doi.

Un drum la «Te cunosc de undeva» cu o destinație neașteptată și nesperată, pentru că nu ne-am gândit nicio secundă că noi vom câștiga“, a declarat Cuza.

"Am câștigaaaaat!!
Cam asta a fost și experiența Te cunosc de undeva, alături de cel mai bun prieten și partener al meu, @cuza.nt , căruia îi multumesc pentru alte amintiri frumoase, pe care le-am adaugat în albumul vieții noastre!!
Am cunoscut niște oameni geniali, super talentați - colegii sau adversarii noștri, că nu știu cum să îi numesc de fapt care din punctul meu de vedere au fost câștigători cu toții, și serios, oricare dintre cele 8 echipe ar fi meritat să câștige!!", este mesajul postat de Emi, pe pagina sa de Facebook.

Celăealte trei echipe care au urcat pe scenă în finala emisiunii au fost formate din: Carmen Chindriș & Romică Țociu, Ilona Brezoianu & Florin Ristei și Alexia Țalavutis & Dima Trofim.

Galerie foto


Vizualizări: 1,726

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: