Cătălina Ponor s-a căsătorit cu actorul Bogdan Jianu  

Una dintre cele mai cunoscute sportive din România, Cătălina Ponor, s-a căsătorit. La cinci ani după ce a decis să se retragă de la marile competiții, tripla campioană olimpică și iubitul său, actorul şi regizorul Bogdan Jianu, și-au unit destinele sâmbătă, 18 iunie 2022, după o relație de aproape patru ani.

Acum cinci ani, în 2017, Cătălina Ponor încheia un capitol fabulos al vieții sale, odată cu anunțul retragerii din gimnastică.  Ponor s-a căsătorit sâmbătă, 18 iunie 2022, cu actorul şi regizorul Bogdan Jianu iar cununia civilă a avut loc la Primăria Constanța. Cei doi formează un cuplu din anul 2018 și sunt logodiți din vara anului 2020, însă au fost nevoiți să amâne marele eveniment din pricina restricțiilor impuse pe durata pandemiei de Covid-19.  Fosta gimnastă a strălucit în rochia de mireasă aleasă, albă, diafană şi  foarte elegantă, Cătălina Ponor a radiat de fericire, emoțiile fiind vizibile pe chipul său, în fotografiile postate pe mai multe platforme de social media. 

Cei doi au făcut cununia civilă sâmbătă, în Constanța, unde au sărbătorit alături de prieteni și apropiați. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu sunt într-o relație de patru ani, însă se cunosc de mai bine de 14 ani. Bogdan Jianu este actor, regizor și scenarist, iar în trecut a fost căsătorit cu Julia Chelaru. Cătălina Ponor a avut o relație de lungă durată cu gimnastul Tommy Ramos. 

 Recent, cu prilejul celei de-a 25-a ceremonii anuale a International Gymnastics Hall of Fame (IGHOF), Ponor a intrat în galeria celor care au contribuit la dezvoltarea gimnasticii alături de Tatiana Gutsu (Ucraina), Fabian Hambuechen (Germania) şi Chelsie Memmel (SUA).

Vizualizări: 3,200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: