Apariţie spectaculoasă a Simonei Halep alături de Monica Bârlădeanu

Simona Halep a participat la o şedinţă foto inedită, alături de actriţa Monica Bârlădeanu. Unul dintre sponsorii Simonei pregăteşte un nou catalog care le aduce în prim-plan pe Simona şi Monica.

Evenimentul a fost organizat de firma care le are ca imagini pe Simona şi Monica dar catalogul nu a fost încă lansat. Ineditele imagini au fost postate de Monica Bârlădeanu pe Instastory. Alăturarea dintre celebra actriţă şi Simona Halep este interesantă, iar fanii campioanei de la Wimbledon abia aşteaptă publicarea noii ediţii a catalogului.

Simona Halep a devenit ambasadoarea unui brand de cosmetice în anul 2020. Totodată, constănţeanca este imaginea unui parfum, iar colaborarea dintre Simona şi compania producătoare de cosmetice atinge un nou nivel.

Simona Halep a depăşit 37 de milioane de dolari câştigate din tenis în întreaga carieră, dar se bazează şi pe sumele provenite din contracte de publicitate. Potrivit Forbes, Halep încasează 4 milioane de dolari anual de la cei 9 sponsori pe care îi are în prezent: Avon, Nike, Wilson, Hublot, Mercedes-Benz România, Rexona, Dorna, Dedeman și Banca Transilvania.

Galerie foto


Vizualizări: 2,318

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: