George Clooney va lansa un film SF

„The Midnight Sky” este un film SF american regizat de George Clooney după romanul „Good Morning, Midnight” al lui Lily Brooks-Dalton. Povestea este a unui cercetător singuratic din zona arctică care, după o catastrofă globală, încearcă să găsească o echipă de astronauți și să-i avertizeze să nu se întoarcă pe Pământ.

În timp ce-și promovează noul film, „The Midnight Sky”, actorul George Clooney a vorbit și despre decizia echipei filmului „Tenet” de a-l lansa în cinematografe, în aceste vremuri de criză. Clooney este recunoscut atât pentru sarcasmul său, cât și pentru ușurința cu care își exprimă opinia cu privire la diverse situații sau persoane. Apoi, pentru filmul său SF, el a optat pentru serviciul de streaming Netflix, iar filmul „Tenet” a fost lansat în cinematografe, dar nu cu prea mare succes și urmează să fie lansat digital și pe DVD.

Într-o perioadă în care pandemia a cam despicat Hollywood-ul în două, majoritatea filmelor fiind fie amânate, fie lansate digital, Warner Bros a încercat un experiment. Filmul „Tenet” a fost lansat în cinematografe în urmă cu câteva luni, însă, contrar speranțelor, nu a mers prea bine pe front intern. A mers ceva mai bine peste ocean, pentru că piața deja își mai revenise după ravagiile făcute de pandemie, dar acum, noul val pandemic a zdruncinat, din nou, întreaga industrie. Așadar, filmul urmează să fie lansat digital, la rezoluție 4K, în variantă Blu-ray și pe DVD.

Experimentul pe jumătate nereușit al filmului „Tenet” l-a determinat pe Clooney să concluzioneze că Netflix este perfect pentru lansarea filmului său, „The midnight Sky”, pe 23 decembrie. Actorul a precizat, pentru The Hollywood Reporter, că este puțin cam complicat să convingi spectatorii să meargă în cinematografe în perioada aceasta. Aici a făcut referire la încăpățânarea Warner Bros să lanseze „Tenet” în cinematografe. „M-am potrivit la fix cu Netflix. Mi se pare chiar amuzant. Filmul ‘Tenet’ și noi (‘The Midnight Sky’) suntem cele două filme mari care au lansare anul acesta. Nu am văzut ‘Tenet’ încă… dar să încerci să forțezi oamenii să meargă la cinema este un lucru îngrozitor de complicat când ești în mijlocul unei urgențe globale”, a spus actorul.

Vizualizări: 719

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: