Apel la localnici să curețe curtea școlii

Localnicii din Scoarța sunt chemați să dea o mână de ajutor la școală. Ca unitatea de învățământ să-și poată primi elevii așa cum se cuvine în noul an școlar, profesorii fac apel la părinți să-i ajute la curățenie. Mai precis, la Școala din Budieni, unde au fost făcute lucrări de reabilitare și este nevoie să fie curățată și curtea.

Cei dornici să pună umărul la treabă sunt așteptați luni la Școala Gimnazială Budieni, din Scoarța. Acolo au fost făcute mai multe lucrări de modernizare, însă timpul scurt până la începerea școlii i-a determinat pe dascăli să apeleze și la localnici.

“Mâine, 26.08.2019, în cadrul lucrărilor de reabilitare care au fost începute la Școala Gimnazială Budieni, am avea nevoie de ajutor din partea părinților elevilor, cât și al cetățenilor din Budieni pentru a curăța terenul de lânga școală în urma decopertării tavanelor, astfel încât să putem începe școala la data stabilită. Vom avea sprijin și din partea Primăriei Scoarța, domnul primar ne sprijină și este alături de noi. Va așteptăm să fiți alături de școală”, a  fost mesajul postat pe Facebook de profesorul coordonator Marian Păuna.

Vizualizări: 1,355

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: