Bătută pentru că nu vrea să divorțeze

O femeie de 42 de ani din comuna gorjeană Bîlteni a sesizat poliția că, în timp ce era pe raza localității Moi, s-a întâlnit cu un tânăr, de 27 de ani, din aceeași localitate, care ar fi exercitat acte de violență asupra sa.

“Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânărul ar fi exercitat acte de violenţă asupra femeii, pe motiv că aceasta nu doreşte să divorţeze de soţul său”, anunță IPJ Gorj. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă domestică.

Totodată poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva tânărului pe o perioadă de 5 zile, prin care i se interzice să se apropie de partea vătămată la o distanță mai mică de 150 metri.

Tot miercuri, o femeie de 45 de ani, din comuna Baia de Fier, a fost lovită de concubin, acespre primind de asemenea interdicție de a se mai apropia de victimă.

Tot la Baia de Fier, o femeie de 40 de ani a fost bătută de soțul cu nouă ani mai tânăr pe fondul geloziei.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență domestică, anunță IPJ Gorj. (M.M.)

Vizualizări: 3,871

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: