Apel pentru motreni după confirmarea primului caz de Covid în oraș

Autoritățile din municipiul Motru fac un apel către localnici după confirmarea primului caz de coronavirus în oraș. Municipalitatea a anunțat că au fost suplimentate măsurile pentru prevenirea răspândirii virusului Covid 19 și vor fi intensificate controalele în oraș. Motrenii sunt sfătuiți să nu plece de acasă decât dacă este absolut necesar, să-și protejeze fața și nasul când ies în public și să respecte distanța socială.

O femeie de 58 de ani a fost confirmată cu noul coronavirus. 160 de colegi de-ai acesteia, de la fabrica de tricotaje din Motru, au fost deja izolați la domiciliu.

Dată fiind această situație, municipalitatea a venit cu noi sfaturi pentru localnici:

„- Respectați toate prevederile Ordonanțelor Militare!

- Ieșiți din casă doar dacă este absolut necesar!

- Respectați regula de distanțare socială, de minim 2m!

- Folosiți mască atunci când ieșiți din casă!

- Masca trebuie să acopere atât gura cât și nasul”

În plus, autoritățile locale au anunțat că Direcția de Sănătate Publică Gorj, Poliția Municipală Motru și Primăria Motru au luat măsuri suplimentare pentru a preveni răspândirea virusului responsabil de Covid-19. În acest sens, vor fi intensificate controalele atât în oraș, cât și în toate punctele de acces în/și din oraș.

„Nu este suficient să fie prezentată Declarația pe proprie răspundere, este necesar să fie motive bine întemeiate pentru a circula”, a fost avertismentul autorităților.

Vizualizări: 4,365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: