Madonna, fotografii incendiare la 62 de ani

Madonna este una dintre vedetele de nivel mondial care continuă să şocheze publicul şi la cei 62 de ani. Vedeta care a încântat milioane de oameni cu hiturile care au consacrat-o  are aceleaşi apariții îndrăznețe din tinereţe.

Madonna a publicat recent o fotografie îndrăzneață din care nu reiese că ar avea vârsta de 62 de ani. Vedeta s-a fotografiat doar în lenjerie intimă, în baie, dezvăluind faptul că are mare grijă de corpul ei şi că are un stil de viață foarte bine organizat. Frumoasa cântăreața purta un sutien negru, asortat cu o pereche de chiloți de aceeași culoare. Ținuta sumară și-a asortat-o cu multe lanțuri aurii și o bentiță pentru cap plină de pietre sclipitoare.

Vedeta are o dietă echilibrată şi practică sporturi de aceea are un aspect ireproșabil la cei 62 de ani. Cu siguranţă că o parte din acest look i se datorează și medicului ei estetician. Tenul acesteia arată excepțional, fără nici măcar un rid iar la modul în care arată Madonna poate concura cu soliste mult mai tinere. Fotografia publicată în mediul online a strâns peste 100,000 de aprecieri.

Madonna împreună cu familia ei au stat o bună perioadă de timp în Portugalia pentru a se concentra asupra vieții sale personale. Într-un mod surprinzător în toată această perioadă, Madonna și-a pus cariera în plan secund și s-a focusat pe familie și relația cu copiii ei.

Galerie foto


Vizualizări: 2,177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: