Apel umanitar pentru fiul unui miner al CE Oltenia

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Gorj, are nevoie urgent de sânge după ce a fost diagnosticat cu o boală gravă. Urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale la un spital din București, care i-ar putea salva viața. Este vorba de fiul unui angajat al CE Oltenia. Minerii și energeticienii au venit în sprijinul colegului lor pentru a găsi donatori. ”Colegul nostru Nicolae Marcu, angajat la CE Oltenia, Cariera Peșteana, are nevoie urgentă de sânge pentru fiul său, Marcu Ovidiu Cristian, în vârsta de 23 ani, care are o tumoră cerebrală și trebuie operat urgent la Institutul Bolilor Cerebrovasculare din București (IBCV). Din păcate, la Centrul de Transfuzii Sanguine stocurile de sânge sunt limitate din cauza numărului scăzut de donatori. De aceea, colegul nostru face apel la toți cei care îl pot ajuta și care îi pot salva viața fiului său”, a fost apelul lansat de Manu Tomescu, de la Termo Rovinari.

Nicolae Marcu a avut un mesaj pentru colegii săi din CE Oltenia. “Apelez la toți prietenii mei și colegii de serviciu să mă ajute, dacă pot, să doneze sânge urgent pentru fiul meu! Cei care pot dona sânge să mă contacteze sau să vină la centrul de transfuzii din Târgu Jiu sau București și să spună că donează pentru domnul Marcu Ovidiu Cristian”, le-a transmis Nicolae Marcu.

Cei care vor să doneze sânge pentru a-l ajuta pe Cristian pot lua legătura cu tatăl tânărului la numărul de telefon: 0769.638.875.

Vizualizări: 1,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: