Apelul FNME către sindicaliştii lui Ruşeţ

Federaţia Naţională Mine Energie a emis astăzi un comunicat de presă prin care face un apel la toţi liderii de sindicat să intre în comisia de negociere cu administraţia CE Oltenia.

„FNME face un apel către toţi responsabilii sindicali din CE Oltenia ca, dincolo de disputele în justiţie privind constituirea unui nou sindicat, să se unească în ideea singurului obiectiv real : demararea negocierilor actului adiţional la contractul colectiv de muncă la nivelul CEO pe 2014. Nu putem aştepta apariţia unui sindicat majoritar acesta fiind un proces lung şi probabil fără finalitate”, se arată în comunicatul FNME.

Federaţia susţine că: „Acum, urgent este ca acea comisie stabilita prin contract sa se reunească, sindicatele să mandateze federaţiile semnatare pentru a le reprezenta la negociere. În ideea reprezentării acestui interes, acceptăm la negocieri liderii care au ales calea separării de FNME chiar dacă aceştia sunt numeric mai mulţi în comisie. Nu putem lăsa un manager privat să decidă cu cine îi convine să negocieze sau să amâne la nesfârşit începerea negocierilor. Nu putem lăsa salariaţii fără reglementarea drepturilor salariale pe anul 2014”.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: