Apostu: „Am avut o discuţie bărbătească cu domnul Grigoraş”

Nominalizat pe lista neagră a lui Grigoraş alături de Neagu, Popete şi Hidişan, Bogdan Apostu spune că a fost dorinţa lui să plece de la Pandurii.

„Eu mi-am manifestat dorinţa de a pleca din cauză că am jucat destul de puţin şi nu sunt genul de jucător care să accepte situaţia. În ultimii 7 ani, fie că am jucat în ţară, fie în străinătate am fost în peste 90 la sută din cazuri titular, deci devenise o situaţie ingrată pentru mine să fiu rezervă. Tocmai din cauza asta am avut o discuţie bărbătească cu domnul Grigoraş. I-am spus că vreau să joc şi dacă asta nu se poate la Pandurii, atunci în altă parte! Grigoraş nu mi-a spus niciodată „Pleacă” ba chiar a promis că mă ajută pe lângă conducere să-mi rezolv rapid situaţia”.

Nu rămâne pentru bani la echipa a doua

Apostu spune că nu va urma modelul lui Mădălin Popa sau Arrieta de a rămâne la echipa secundă doar pentru a-şi încasa salariul. „Eu n-am fost niciodată jucătorul care să joace undeva doar pentru bani sau să stea la o echipă doar de dragul de a-şi primi salariul! E mai bine pentru mine să plec în altă parte dar deocamdată nu ştiu încotro o voi apuca. Voi sta o săptămână, două ca să mă decid şi aş vrea să joc afară pentru că am mai jucat acolo şi am văzut cum e”, a încheiat Apostu care a evoluat 3 sezoane în Ungaria.

NOROCOS

Deşi iniţial era şi Mingote pe lista neagră, portughezul a scăpat până la urmă de mazilire. Grigoraş i-a acordat doar un ultim avertisment după ce Mingote i-a cerut socoteală pentru că a fost trecut rezerva lui Lazar.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: