Aproape o tonă de carne, confiscată în Gorj

La data de 08 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu reprezentanţi ai D.S.V.S.A. Gorj şi O.P.C. Gorj au continuat acţiunea de combatere a evaziunii fiscale în domeniul comerţului ilicit cu produse alimentare specifice sărbătorilor pascale.

Cu această ocazie a fost depistat un agent economic din municipiul Motru care comercializa fără documente de provenienţă 600 de kg de carne de miel şi 200 de kg de carne de porc, iar pe raza oraşului Rovinari a fost depistat un alt agent economic care oferea spre comercializare 150 de kg de carne şi preparate din carne cu termenul de valabilitate expirat.

În ambele cazuri, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale a agenţilor economici respectivi cu amendă în valoare totală de 17.000 de lei.

De asemenea, cele 800 de kg de carne de miel şi de porc au fost ridicate în vederea confiscării, iar cele 150 de kg de carne şi preparate din carne improprii consumului, au fost indisponibilizate în vederea distrugerii.


Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: