„Ar trebui jupuită de vie“

Povestea de viaţă a tânărului de 29 de ani care a fost omorât cu bestialitate de rivalul său, Gabriel Agache, s-a terminat ieri, când a fost condus pe ultimul drum. Uliţele satului Porceni din comuna Schela au răsunat de plânsetul părinţilor şi al prietenilor, cărora nu le venea să creadă ce se întâmplă.

Toată lumea vorbea de tragica poveste şi încerca să caute vinovatul. Alina Tărău care avea o relaţie cu ambii băieţi- Sau Lucian care nu a renunţat la ea, deşi mai fusese ameninţat cu moartea de rivalul său. Aceste întrebări erau însă tardive, pentru că nimic nu îl mai aduce pe Lucian la viaţă. Rămâne de văzut cine şi cum va plăti pentru această crimă, care a şocat chiar şi oamenii legii.

„Moarte pentru moarte“

Prietenii, dar şi cei care l-au cunoscut pe Lucian se gândesc la modul în care ar trebui răzbunată această moarte. „Ar trebui jupuită de vie, din cauza ei s-a întâmplat tragedia asta. Ce căuta nenorocita cu amândoi-“,  spuneau oamenii la înmormântare. „Moarte pentru moarte“ strigau alţii care consideră că aşa Lucian ar fi răzbunat. Tânărul a fost condus pe ultimul drum de aproximativ 700 de persoane. Părinţii nu se mai puteau ţine pe picioare de atâta suferinţă. În loc să îi facă nunta, l-au îngropat. Aşteaptă acum ca oamenii legii să îşi facă treaba. „Nu ştim cine e vinovat. Aşteptăm ca legea să facă dreptate, “  au fost singurele cuvinte pe care le-au putut rosti părinţii.

Pentru că nu era căsătorit tânărul a fost înmormântat cu anumite tradiţii de nuntă. Criminalul, Gabriel Agache, se află în spatele gratiilor, aşteptând sentinţa. Acesta va primi minim 15 ani de puşcărie.

Galerie foto






Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: