EXCLUSIV! „Nepoata mea nu are nici cea mai mică vină“

Jurnaliştii de la Pandurul au reuşit să vorbească cu familia minorei de 17 ani, pentru care cei doi băieţi s-au confruntat, unul dintre ei fiind ucis. Omul spune că tânărul care a comis crima este cunoscut ca fiind violent la şcoală. Mai mult, bătrânul spune că nu vor participa la înmormântare pentru că nu pot da ochii cu familia celui omorât. Chiar şi aşa, Valeriu Crintea susţine că nepoata lui este nevinovată.

Poliţiştii doresc reconstituirea crimei deoarece criminalul nu recunoaşte unde l-a omorât pe Lucian Cândea. Principalul suspect în cazul crimei de la Schela, Mihai Gabriel Agache nu recunoaşte nici acum că l-a omorât pe Cândea Lucian. Susţine în continuare că doar l-a înjunghiat şi l-a aruncat din maşină. Procurorii nu îşi explică însă cum corpul tânărului de 29 de ani a ajuns în curtea unei case părăsite. Oamenii legii au luat în calcul posibili complici.

 „Alina nu are nici cea mai mică vină. Cei doi se ţineau după ea, ea nu a mers niciodată la niciunul dintre ei acasă. Amândoi o sunau continuu“, spune bunicul fetei. De asemenea acesta mai spune că ştia de prietenia dintre Alina şi Lucian, dar de celălalt băiat nu ştie nimic, doar că mai vorbeau din când în când. „Acum am aflat despre cel care l-a omorât pe Lucian că s-a tăiat pe mâini la şcoală. Tot timpul avea după el două cuţite. El este elev la Liceul din Bumbeşti Jiu. Cred că nu e normal la cap. Bine că nu a fost şi nepoata mea cu ei când l-a omorât că poate era şi ea moartă acum“, spune Valeriu Crintea cu vocea tremurată. Bunicul fetei spune că nepoata lui se află într-o stare psihică foarte gravă. „Părinţii se duc la serviciu, iar  ea stă tot timpul cu bunica ei. În zilele următoare o voi duce la medic“, a mai spus Valeriu Crintea.

Alina a depus plângere împotriva lui Lucian

Alina încerca să se îndepărteze de Lucian de ceva timp. Dovada este o plângere depusă la postul de Poliţia din Bumbeşti Jiu, prin care îl reclama pe Lucian că o agresează verbal la telefon. „Minora a depus plângere în urmă cu două săptămâni la poliţie pentru că Lucian Cândea o suna şi insista să continue relaţia. După două zile şi-a retras plângerea, iar poliţiştii nu au mai continuat cercetările“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică. După cum spun cunoscuţi ai fetei, cei doi rivali au mai o confruntare după sărbătorile de iarnă. Atunci Gabriel Agache l-a ameninţat cu moartea pe Lucian punându-i cuţitul la gât. Toată lumea se întreabă acum de Lucian s-a întâlnit şi a doua oară cu criminalul.

Valeriu Crintea: „Nu mergem la înmormântare“

Lucian Cândea va fi înmormântat astăzi în jurul orei 12.00. Nici Alina şi nici altcineva din familia ei nu va merge să îl conducă pe băiat pe ultimul drum.  “Nu voi merge la înmormântare nici eu şi nici Alina, nimeni din familie. Cum să am eu curajul să merg să dau ochii cu oamenii ăia. Îi cunosc familia lui Lucian. Sunt oameni ca lumea. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, dar nu vom merge la înmormântare“, a declarat Valeriu Crintea. Trupul tânărului de 29 de ani a fost ridicat de la morgă în urmă cu două zile. Familia băiatului a refuzat să meargă cu trupul copilului lor pe drumul care duce către casă, pentru că trecea şi prin faţa locuinţei Alinei, motiv pentru care au preferat să ocolească.

Galerie foto


Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: