Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Studentul dispărut în weekend e de negăsit

Rudele şi prietenii studentului din Târgu Jiu care de la sfârşitul săptămânii trecute a dispărut de acasă nu au primit de a acesta niciun semn de viaţă. Nimeni nu ştie unde se află băiatul de 19 ani şi nimeni nu pare să ştie ce motive ar fi avut acesta să plece aiurea în lume, el fiind cunoscut ca un tip cuminte şi fără probleme.

Marius Daniel Popescu are 19 ani şi poartă acelaşi nume cu tatăl său. De vineri după-amiază nimeni nu mai ştie nimic de el, în noaptea de vineri spre sâmbătă poliţiştii fiind anunţaţi de către părinţi că acesta este dispărut. Mama şi tatăl lui Marius stau cu lacrimi în ochi, iar de trei zile încoace nu mai ştiu ce să facă pentru a da de urma fiului. Marius Daniel Popescu senior lucrează la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj ca subofiţer.

"Soţia a sesizat că nu e în cameră, eu fiind la serviciu. Am început să îl caut, m-am uitat după el pe stradă, prin zonă, dar nu era. Apoi m-a sunat fratele lui şi mi-a spus că nu a ajuns la facultate unde avea un examen. M-am dus la facultate, dar el nu a venit. Am mers atunci la Poliţie şi l-am anunţat dispărut. Motive să plece nu avea, era mai depresiv în ultima vreme, dar am fost cu el la un ecograf, unde medicul i-a spus că e sănătos tun. Rămăsese după examene să mai facă nişte analize, dar nu cred că ar fi ăsta un motiv. Luase un cinci la un examen şi spunea că îi e greu la facultate, dar l-am încurajat şi i-am spus că nu e o problemă. Din contră, dar el cred că nu a trecut peste asta. Alt motiv să plece nu ştiu să fi avut. Îl aştept cu drag acasă şi eu şi familia şi îl asigur că nu i se va întâmpla nimic rău, indiferent unde s-a dus sau ce o fi făcând", spune tatăl cu lacrimi în ochi.

Ultimul dascăl cu care avea examen vinerea trecută, Nicolae Brânzan, a remarcat şi el că studentul a absentat, mai ales că ulterior pe la facultate au trecut şi poliţiştii care s-au interesat de dispariţia acestuia. "Am urmărit prezenţa în timpul semestrului şi el a fost mereu prezent la cursuri. Vineri nu a venit însă la examen. L-am pus absent, iar mai târziu m-a sunat o cunoştinţă dacă el a fost la examen şi am spus că nu a fost. Nu ştiu de ce nu a venit, dar la examen nu a venit", spune Brânzan.

Semnalmentele lui Marius sunt înălţime 1,70-1,75 m, greutate aproximativ 55-60 kg, ten deschis, păr şaten, faţă rotundă, ochi verzi, buze groase. La data dispariţiei este posibil să fi fost îmbrăcat cu pulover bleumarin cu fermoar, pantaloni de trening  de culoare albastru închis, încălţat cu pantofi tip sport de culoare neagră cu dungi albe, din piele.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: