Anchetă după incendiul de la Rânca

Prefectul Liviu Andrei a confirmat şi el faptul că din cele 10 autospeciale ale ISU Gorj, doar două sunt de ultimă generaţie, restul fiind vechituri pe roţi care au 30 de ani de muncă în spate. Prefectul a dispus însă formarea unei anchete care să lămurească împrejurările în care s-a produc incendiul, el atenţionând de mai mult timp că Rânca este expusă unor pericole.

“Sunt cabane racordate la reţeaua de electricitate cu un anumit consum, dar, în realitate, consumă mult mai multă energie şi de aceea am cerut celor de la Electrica un raport pe această temă. Şi mai sunt şi alte probleme", spune prefectul.

În miez de noapte acesta a adunat la Rânca toţi şefii de prin Poliţie, Jandarmerie, ISU, Inspecţie în Construcţii. Inspecţia în Construcţii spune că vilele distruse în incendiul de la Rânca au fost construite cu respectarea tuturor regulilor impuse de legislaţia românească. Inspecţia în Construcţii Gorj va redacta un raport cu privire la situaţia constatată la cele şase clădiri pe care îl va înainta atât pe linie ierarhică la Bucureşti, cât şi prefectului Liviu Andrei, care a cerut un punct de vedere în acest caz.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: